U heeft een TV en wilt deze aansluiten?

Het aansluiten van een TV dient vakkundig te worden uitgevoerd.Veel TV’s en radio’s ontvangen hun signaal via het coax antenne-systeem. Met de opkomst van digitale en interactieve TV wordt de kwaliteit van de coaxkabel steeds belangrijker.

De klusjesvakman kan u helpen

Het TV-signaal wordt een kabelbedrijf huis-aan-huis bezorgd, die geven een signaal aan u over door middel van een “AbonneeOvernamePunt”, of in normaal nederlands, een aansluitdoos meestal in de woonkamer. Omdat tegenwoordig vaak in het hele huis behoefte is aan extra kabelaansluitingen zit de aansluitdoos bij nieuwbouwhuizen standaard in de meterkast.

Huisinstallatie aanleggen

Vanuit dit centrale punt in huis kunt u vervolgens uw eigen huisinstallatie aanleggen.
Voor deze huisinstallatie kunt u terecht bij de klusjesvakman.
Ook voor diverse aansluitingen in meer kamers en slaapkamers.

Binnenhuisbekabeling

Door de komst van digitale TV en hoge internetsnelheden wordt het belang van goede bekabeling steeds groter, daarom geven wij u tips voor een goed functionerend huisnetwerk. Hiermee haalt u het beste uit uw digitale televisiebeeld en internetsnelheid.

Internet

Voor een goed functionerende internetverbinding is het belangrijk dat het modem goed is aangesloten.

Het modem hoort aangesloten te zijn op de hoofdaansluiting.
Bij de hoofdaansluiting komt het signaal binnen, u vindt deze aansluiting in de huiskamer of in de meterkast. (de klusjesvakman) komt het graag bij u installeren en aansluiten.